آشپزی

طرز تهیه زولبیای خوشمزه و مجلسی برای ماه رمضان

زولبیا و بامیه از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی هستند که در ماه رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار و سحری می‌باشند. زولبیا با طعم و عطر دل‌انگیز، طرفداران زیادی دارد و پخت آن در منزل می‌تواند لذت و صفا و معنویت ماه رمضان را دوچندان کند. در این مقاله، طرز تهیه …

ادامه پست »

سفره‌ای رنگین از افطاری و سحری‌های مقوی در قدیم

ماه رمضان، ماه میهمانی خدا، فرصتی برای خودسازی و معنویت است. در این ماه، سفره‌های افطاری و سحری رنگ و بوی دیگری دارند و خانواده‌ها با دقت و سلیقه بیشتری غذاهای مقوی و خوشمزه را برای این وعده‌ها تدارک می‌بینند. در این مقاله، به سراغ سفره‌های افطار و سحری در …

ادامه پست »

پنتونه: نان شیرینی محبوب ایتالیایی را در خانه بپزید

پنتونه یا پنه تون یک نان شیرینی سنتی ایتالیایی با بافتی نرم و طعمی شیرین و خوشمزه است. این کیک که به طور سنتی در کریسمس و تعطیلات میلادی تهیه می‌شود، به دلیل محبوبیت فراوان در تمام طول سال نیز طرفداران زیادی دارد. پخت پنتونه در خانه ممکن است کمی …

ادامه پست »

رقص طعم و سلامتی در لقمه‌های قارچ کبابی

به دنبال یک میان وعده یا وعده غذایی سبک، خوشمزه و سالم هستید؟ لقمه‌های قارچ کبابی را امتحان کنید! این لقمه‌های جذاب، نه تنها طعمی دلچسب دارند، بلکه سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند و برای افراد در حال رژیم غذایی یا کسانی که به دنبال یک میان …

ادامه پست »

سوفله قارچ: رقصی از طعم و پف در دنیای غذا

سوفله قارچ، پیش‌غذا یا غذای اصلی؟ سوفله قارچ، یک غذای فرانسوی خوشمزه و لذیذ است که می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کرد. این غذا از ترکیب قارچ، کره، آرد، شیر، زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ تهیه می‌شود و به دلیل پفکی بودن و …

ادامه پست »

ترشی مخلوط سبزیجات روسی: رنگ و طعم دلچسب در سفره شما

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی رنگارنگ و خوشمزه‌ای است که طعمی دلچسب و منحصر به فرد را به سفره شما می‌آورد. این ترشی با پخت سبزیجات، طعمی ملایم‌تر و بافتی نرم‌تر نسبت به ترشی‌های سنتی ایرانی دارد و به سرعت آماده می‌شود. مزایای ترشی مخلوط سبزیجات روسی: طعمی ملایم و …

ادامه پست »

آموزش تهیه کیک ماه

طرز تهیه کیک ماه (نیلوفر سفید، لوبیا قرمز، مخلوط آجیل و پر کردن چای سبز) : کیک ماه یک غذای لذیذ چینی است که معمولاً در جشنواره نیمه پاییز می خوریم. طرز تهیه و درست کردن این خوراکی دلپذیر و خوشمزه را با استفاده از دستور العمل ساده خانگی ما …

ادامه پست »

آموزش تهیه بلغور پلو ترکیه

بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته می شود تهیه می گردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است. یارما پلو یا بلغور پلو ترکیه ای به تنهایی یا به همراه گوشت …

ادامه پست »

روش تهیه عصاره گوشت در شیشه

عصاره گوشت حاوی مقدار زیادی آهن ، پروتئین ، ژلاتین و کلسیم است بنابراین برای بیماران ، نوزادان و افراد لاغر و ضعیف مفید و زنان باردار و شیرده  می باشد. اگر میخواهید فقط از عصاره گوشت استفاده کنید بهتر است گوشت ها را تا حد ممکن خرد کنید ولی …

ادامه پست »

آموزش تهیه ترشی پیتزایی

ترشی پیتزایی ، از طعم و ترکیب متفاوتی با دیگر ترشی هایی که تا به حال استفاده کرده اید، برخوردار است و عطر و طعم بی نظیری به غذاهایتان می دهد. نکته مهمی که برای تهیه ترشی پیتزایی باید رعایت کنید این است که تمام سبزیجات را لای دستمال بگذارید …

ادامه پست »