آشپزی

آموزش تهیه پتله پلو

پتله پلو چیست؟ پتله پلو یکی از غذاهای سنتی استان مرکزی و شهرستان ملایر همدان است که ترکیب اصلی آن برنج و گندم آسیاب شده است. پتله در لهجه محلی به گندم آسیاب شده گفته می شود. پتله پلو به دلیل وجود دانه های گندم سبوس دار سرشار از ویتامین …

ادامه پست »

آموزش تهیه روغن دنبه خانگی

روغن دنبه یکی از انواع روغن های طبیعی حیوانی است که از دنبه گوسفندی تهیه می شود و طبع گرمی دارد. با وجودی که از نظر طب سنتی روغن دنبه خواص زیادی دارد و به بهبود قوای بدن کمک میکند و خاصیت آرام بخش دارد و نسبت به روغن هایی …

ادامه پست »

آموزش تهیه ترشی اسپانیایی

اگر علاقمند به تجربه طعم های جدید هستید میتوانید ترشی اسپانیایی را امتحان کنید. ترشی اسپانیایی طعم ملایمی دارد و در تهیه آن از روغن مایع استفاده می شود که باعث شده متفاوت از سایر ترشی ها باشد. دستور تهیه ترشی اسپانیایی بسیار ساده است و میتوانید در زمانی کوتاه …

ادامه پست »

آموزش تهیه شیرینی مینیاتوری

شیرینی مینیاتوری بافتی ترد و بیسکویتی دارد و از آنجا که با کاترهای کوچک مینیاتوری قالب زده می شود به این نام معروف شده است. شما میتوانید خمیر شیرینی مینیاتوری را با طعم های مختلف آماده کنید و با کاترهای دلخواه قالب بزنید و با مربا ، شکلات یا مغزهای …

ادامه پست »

آموزش تهیه نان گریسینی؛ نان ترد ایتالیایی

نان گریسینی (به انگلیسی : Grissini Breadsticks)  نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می شود. این نان ترد را معمولا با ادویه ها و سبزی های مختلف طعم دار می کنند. از سیر ، زیره ، ریحان ، …

ادامه پست »

چند پیشنهاد شام برای شب یلدا

شب یلدا از طولانی ترین شب های سال است. از قدیم در این شب آشنایان در کنار هم جمع می شدند و این شب را جشن می گرفتند. در این شب غذاها و خوراکی های ویژه ای مصرف می شود که برای شما پیشنهادهایی برای شام شب یلدا را آورده …

ادامه پست »

آموزش تهیه کاسرول نان

مواد لازم: شیر پر چرب -2 پیمانه تخم مرغ – 4 عدد نمک و فلفل – به اندازه کافی سس خردل – 4 قاشق مربا خوری نان فری – 10 برش کره – به اندازه کافی پیازچه خرد شده – یک چهارم پیمانه گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده …

ادامه پست »

روش تهیه سیرترشی سفید و مجلسی

سیرترشی معمولا با سرکه انگور تهیه می شود و برای تیره شدن رنگش کمی شیره انگور  به آن افزوده می شود. در صورتی که میخواهید سیر ترشی سفید درست کنید ، باید سیرها را حبه کرده ، پوست بگیرید و با سرکه سفید ، آنها را ترشی بیندازید. در ادامه …

ادامه پست »