آموزش تهیه کاسرول نان

5743467574 - آموزش تهیه کاسرول نان

مواد لازم:

شیر پر چرب -2 پیمانه
تخم مرغ – 4 عدد
نمک و فلفل – به اندازه کافی
سس خردل – 4 قاشق مربا خوری
نان فری – 10 برش
کره – به اندازه کافی
پیازچه خرد شده – یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده – 250 گرم
پنیر رنده شده موزارلا – 2 پیمانه

مقاله مرتبط : روش تهیه سیرترشی سفید و مجلسی

طرز تهیه:

ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را هم بزنید و کنار بگذارید.
به یک طرف نان سس خردل بمالید و طوری در ظرف پیرکس قرار دهید که قسمتی که سس دارد، به طرف بالا باشد.
نصف مخلوط تخم مرغ را روی نان بریزید به طوری که کاملا روی نان را بگیرد.سپس پیازچه خرد شده را بریزید. گوشت را اضافه کنید وبا پنیر روی نان را کاملا بپوشانید.بقیه نان را روی پنیر قرار دهید به طوری که قسمتی که سس دارد به سمت پایین باشد.بقیه مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید و سپس پنیر را به آن اضافه کنید.
ظرف را به مدت 30 دقیقه یا یک شب کامل در یخچال قرار دهید.
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بدون این که روی آن را بپوشانید به مدت 35-40 دقیقه بگذارید بپزد.
آن را از فر در بیاورید و بگذارید کمی سرد شود و سپس سرو کنید.

منبع : خراسان