طرز تهیه زولبیای خوشمزه و مجلسی برای ماه رمضان

زولبیا و بامیه از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی هستند که در ماه رمضان زینت‌بخش سفره‌های افطار و سحری می‌باشند.

زولبیا با طعم و عطر دل‌انگیز، طرفداران زیادی دارد و پخت آن در منزل می‌تواند لذت و صفا و معنویت ماه رمضان را دوچندان کند.

456346345 - طرز تهیه زولبیای خوشمزه و مجلسی برای ماه رمضان

در این مقاله، طرز تهیه زولبیای خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

نشاسته: 1 لیوان سرخالی (معادل 120 گرم)
ماست غلیظ پرچرب 5 درصد: نصف لیوان (معادل 120 گرم)
گلاب: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری (معادل 20 گرم)
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را در ظرفی ریخته و ماست را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا نشاسته کمی نرم شود.
گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه کنید و با همزن به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب هم بزنید تا از حالت سفتی خارج شود. در حین هم زدن، بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کنید.
بعد از هم زدن، مواد را در ظرفی در بسته ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه شربت زولبیا:

1 لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
2 قاشق غذاخوری گلاب و نصف قاشق چایخوری آبلیمو را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شکر کمی حل شود.
قابلمه را روی گاز قرار دهید و دیگر مواد را هم نزنید تا شروع به قل زدن کند.
بعد از اینکه شربت کف کرد، با یک برس آغشته به آبلیمو، کناره‌های قابلمه را که شکر چسبیده، پاک کنید.
شکر باید کاملاً حل شود. سپس مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کنید.
بعد از اینکه گلوکز باز شد، گاز را خاموش کنید.

طرز پخت زولبیا:

مواد زولبیای استراحت کرده را هم زده و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس بریزید.
داخل یک قابلمه کوچک به اندازه 2 سانتیمتر روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ داغ شود.
از مواد زولبیا به صورت دایره‌ای و تو در تو داخل روغن داغ بریزید و هر دو طرف را خوب سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
زولبیاهای سرخ شده را داخل شربت گرم بریزید و به مدت 10 تا 15 ثانیه در آن نگه دارید.
زولبیاها را از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

نکات:

شربت زولبیا برعکس شربت بامیه باید گرم باشد.
برای اینکه زولبیاها پف کنند و حالت توپی داشته باشند، باید از قیف با ماسوره مخصوص استفاده کنید.
اگر شربت زولبیا غلیظ باشد، زولبیاها سفت و اگر رقیق باشد، زولبیاها خمیری می‌شوند.
می‌توانید برای طعم و عطر بهتر، مقداری هل و گلاب به شربت زولبیا اضافه کنید.

با پخت زولبیای خوشمزه و مجلسی در منزل، طعمی دل‌انگیز به ماه رمضان خود ببخشید و از این شیرینی سنتی و محبوب لذت ببرید.

نوش جان!

همچنین بررسی کنید ...

طعم بهشتی اصفهان در خورش به آلو

خورش به آلو، غذای سنتی و خوشمزه‌ای که اصالت آن به شهررضای اصفهان می‌رسد، طعمی …