دستور پخت و فواید سوپ‌های مقوی برای سرماخوردگی و گلودرد

54634643565 - دستور پخت و فواید سوپ‌های مقوی برای سرماخوردگی و گلودرد

سوپ‌ها از دیرباز به عنوان غذاهای کامل و مغذی شناخته شده‌اند. در فصل سرما و هنگام سرماخوردگی و گلودرد، سوپ‌ها به دلیل مایعات فراوان، مواد مغذی و طعم دلچسب، می‌توانند نقش موثری در بهبودی و تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشند.

در این مقاله به معرفی چند نوع سوپ مقوی و خوشمزه برای سرماخوردگی و گلودرد می‌پردازیم:

1. سوپ مرغ:

مواد لازم:
مرغ: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
هویج: 2 عدد
کرفس: 1 ساقه
جعفری: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرغ را با آب بپزید و سپس ریش ریش کنید.
پیاز، هویج و کرفس را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت دهید.
مرغ ریش ریش شده را به سبزیجات اضافه کنید و تفت دهید.
آب مرغ را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید تا سوپ جا بیفتد.
در آخر جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و از سرو آن لذت ببرید.

2. سوپ شیر:

مواد لازم:
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
قارچ: 200 گرم
جو پرک: 1 پیمانه
شیر: 4 لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
سینه مرغ را با آب بپزید و سپس ریش ریش کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه‌ای با کمی کره تفت دهید.
قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
جو پرک را به همراه 2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا جو کمی بپزد.
در قابلمه‌ای دیگر، آرد را با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل غلیظی به دست آید.
سس بشامل را به همراه 2 لیوان آب مرغ و نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید تا سوپ جا بیفتد.
در آخر مرغ ریش ریش شده و جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و از سرو آن لذت ببرید.

3. سوپ شلغم:

مواد لازم:
شلغم: 3 عدد
مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
هویج: 1 عدد
عدس: 1 فنجان
برنج نیم دانه: ½ فنجان
رب گوجه: به مقدار لازم
جعفری و گشنیز: ¼ لیوان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: به مقدار لازم

طرز تهیه:
شلغم، مرغ، سیب زمینی و هویج را در قابلمه‌ای با آب کافی بریزید و روی حرارت زیاد بجوشانید.
بعد از اینکه مرغ نیم پز شد، عدس و برنج را به قابلمه اضافه کنید.
پس از 10 تا 20 دقیقه، مرغ را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.
شلغم را بیرون بیاورید و آن را له کنید و به سوپ اضافه کنید.
رب گوجه را با مقداری آب گرم رقیق کنید و به سوپ اضافه کنید.
در 15 دقیقه قبل از سرو، جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
سوپ را با آبلیمو سرو کنید.

همچنین بررسی کنید ...

جوجه کباب لیمویی, سفری به دنیای طعم‌های مدیترانه‌ای

جوجه کباب لیمویی، غذایی خوش‌طعم و پرطرفدار که با عطر و بوی دل‌انگیز لیمو، هر …