سلامت

نوشیدن چای، کلیدی برای سلامت قلب

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن چای به طور منظم می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. این موضوع به دلیل وجود پلی‌فنول‌ها در چای است. پلی‌فنول‌ها ترکیباتی آنتی‌اکسیدانی هستند که به وفور در چای سیاه و سبز یافت می‌شوند و …

ادامه پست »

آیا شکلات تلخ می‌تواند به سلامت روده شما کمک کند؟

شکلات تلخ، خوراکی خوشمزه که فواید شگفت‌انگیزی برای سلامتی، به خصوص سلامت روده دارد. بسیاری از ما به دلایل مختلفی از جمله طعم دلچسب و آرامش‌بخش بودن، عاشق شکلات هستیم. اما در کنار لذت بردن از این خوراکی، باید به مضرات آن مانند قند و چربی اشباع شده بالا نیز …

ادامه پست »

سم زدایی پانکراس, فریب یا حقیقت؟

در دنیای امروز که همه به دنبال سلامتی و راه‌های حفظ آن هستند، این سوال مطرح می‌شود که آیا سم زدایی طبیعی پانکراس با یک نوشیدنی یا غذای خاص امکان‌پذیر است یا خیر؟ حقیقت این است که سم زدایی پانکراس با نوشیدنی یا غذای خاص نه تنها ضرورتی ندارد، بلکه …

ادامه پست »

برگ کاری, گنجینه‌ای سبز برای سلامتی شما

برگ کاری، برگ‌های درخت (Murraya koenigii) که بومی هند است، به عنوان یک ادویه معطر و گیاهی دارویی با خواص متعدد برای سلامتی شناخته می‌شود. طعم مرکباتی و عطر تند برگ کاری، آن را به یک عنصر محبوب در آشپزی هندی و جنوب شرقی آسیا تبدیل کرده است. اما فراتر …

ادامه پست »

راز مغز سالم در گرو تغذیه سالم

دانشمندان دریافته‌اند که تغذیه سالم نقشی کلیدی در سلامت مغز ایفا می‌کند و خطر ابتلا به زوال عقل را در افراد مسن کاهش می‌دهد. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی سالم مانند رژیم مدیترانه‌ای یا DASH که برای سلامت قلب مفید هستند، می‌توانند روند پیری بیولوژیکی را کند کرده …

ادامه پست »

سالمندی و اعتیاد: چالشی پنهان

سالمندی، دوره‌ای از زندگی است که با تغییرات جسمی، روانی و اجتماعی متعددی همراه است. در این میان، بروز مشکلاتی نظیر اعتیاد به مواد مختلف، می‌تواند چالشی پنهان و دردسرساز برای سالمندان و اطرافیانشان باشد. انواع اختلالات مصرف مواد در سالمندان: الکلیسم: مصرف مداوم و بیش از حد الکل اعتیاد …

ادامه پست »

رژیم غذایی لاغری شکم و پهلو: نکات و غذاهای مفید

مقدمه: داشتن چربی شکم یا پهلو می تواند باعث ناراحتی جسمی و روانی شود. این نوع چربی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد. خوشبختانه، با پیروی از یک رژیم غذایی سالم و انجام ورزش منظم می توان چربی …

ادامه پست »

اسیدوز متابولیک چیست و چه درمانی دارد؟

افرادی که اسیدوز متابولیک دارند ممکن است ضربان قلب سریع، خستگی، گیجی، تغییر در الگوهای تنفسی و حالت تهوع داشته باشند. اسیدوز متابولیک با ضربان قلب سریع، خستگی، گیجی و احساس عمومی ناخوشی مشخص می شود. اسیدوز متابولیک چیست؟ اسیدوز متابولیک زمانی است که اسیدها در مایعات بدن شما جمع …

ادامه پست »

با بیماری مارکیافوا-بیگنامی آشنا شوید

بیماری مارکیافوا بیگنامی (Marchiafava-Bignami) یک آسیب شناسی نادر است که در آن فرسایش جسم پینه ای رخ می دهد. این بیماری بیشتر در مردان مبتلا به اختلال مصرف الکل و همچنین در افرادی که دچار سوءتغذیه شدید هستند رخ می دهد. علائم ممکن است شامل تشنج، گفتار نامفهوم، افسردگی، بی …

ادامه پست »

از بیماری بابزیوز چه می دانید؟

بابزیوز چیست؟ بابزیوز یک بیماری ناشی از انگل های میکروسکوپی است که گلبول های قرمز را آلوده می کند. بسیاری از گونه ها (انواع) مختلف انگل بابزیا در حیوانات یافت شده است که فقط تعداد کمی از آنها در افراد یافت شده است. بابزیا میکروتی که معمولا موش های پا …

ادامه پست »